Lancering film over de Inside Out pilotwoning
10 oktober 2018

Vandaag 10 oktober, op de Dag van de Duurzaamheid, lanceert woningcorporatie en projectpartner Bo-Ex een film over het project Inside Out. Benieuwd hoe de partners de pilotwoning hebben gerealiseerd en wat de bewoner van de pilotwoning vindt van Inside Out? Bekijk de film!

Werkspoorkwartier Utrecht finalist ABN AMRO Circular Economy Awards
9 oktober 2018

Werkspoorkwartier in Utrecht is één van de drie finalisten van de ABN AMRO Circular Economy Awards. De jury selecteerde Werkspoorkwartier in de categorie ‘beste circulaire werkgebied’. “Het is een initiatief dat de pioniersfase al voorbij is, maar vol mooie ambities zit”.

Jacqueline Cramer: 'Til reststromen biomassa op hoger plan'
8 oktober 2018

Naar aanleiding van Circular Economy Lab 18 schreef Jacqueline Cramer voor Tijdschrift Milieu het artikel 'Til reststromen biomassa op hoger plan'.

Inside Out gepresenteerd op Hogeschool Utrecht
4 oktober 2018

De Hogeschool Utrecht viert op 10 oktober het samenbrengen van al haar activiteiten op het Utrecht Science Park. Project Inside Out onbreekt hierin niet.

BOEK: welke nieuwe makers zijn neergestreken in Werkspoorkwartier?
28 september 2018

Het boek “Made in Werkspoor” is een eerste stap om de producten van kunstenaars, makers, studenten en creatieve geesten die hun thuisbasis hebben in het Werkspoorkwartier zichtbaar te maken.

Slimmere steden met creativiteit en games
20 september 2018

Als Europese Lighthouse City is Utrecht een van de voortrekkers binnen het internationale project IRIS Smart Cities. IRIS integreert investeringen in energiebesparing, duurzame energieopwekking, energieopslag en elektrische mobiliteit op basis van stedelijke data.

Kom naar Weekend van de Wetenschap in het Werkspoorkwartier
30 augustus 2018

Bouw jij mee aan de circulaire economie? Kom dan naar het Werkspoorkwartier in Utrecht op zaterdag 6 oktober! Met jouw prachtige creaties laat je ook je ouders zien hoe je materialen kunt hergebruiken.