VVM Tijdschrift Milieu over Circular Economy Lab Bedrijfsafvalstromen
3 april 2018

In de maarteditie van VVM's Tijdschrift Milieu verscheen een artikel naar aanleiding van het Circular Economy Lab 17: Bedrijfsafvalstromen - circulair tot de laatste kilo?!

Aanmelden Duurzame Jonge 100
27 maart 2018

De Duurzame Jonge 100 geeft een overzicht van jonge koplopers die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Opgeven voor de verkiezing kan tot 24 april.

Van Kanaleneiland-Zuid een duurzame wijk maken: pionieren met IRIS
15 maart 2018

Smarter Communities interviewde betrokkenen van project IRIS over de doelen en uitdagingen in de Utrechtse wijk Kanaleneiland-Zuid.

PERSBERICHT: Nationale primeur Utrecht met batterij voor duurzaam energiesysteem
14 maart 2018

De megabatterij die vandaag bij de Jaarbeurs in Utrecht geplaatst wordt, is een essentiële schakel in de verduurzaming van de energievoorziening in het stationsgebied van Utrecht. Het is de eerste Powerpack die in Nederland geplaatst wordt door het consortium Smart Solar Charging.

Smart Solar Charging betrokken bij Europese Innovatiedeal
12 maart 2018

Projectpartners van het EFRO Smart Solar Charging project tekenden een Europese Innovatiedeal om belemmeringen in Europese regelgeving voor lokale energieopslag te onderzoeken.

Volgende mijlpalen voor Werkspoorkwartier
8 maart 2018

Twee nieuwe impulsen voor het Utrechtse Werkspoorkwartier: met de aanleg van het Werkspoorpad en de lancering van de nieuwe gebiedswebsite wordt het gebied steeds aantrekkelijker en bereikbaarder.

Interview met USI's Rinske van Herwaarden
7 maart 2018

Rinske van Herwaarden, medewerker communicatie en evenementen bij Utrecht Sustainability Institute, geeft inzicht in het belang van werkzaamheden in duurzaamheid.