Inside Out gepresenteerd op Hogeschool Utrecht
4 oktober 2018

De Hogeschool Utrecht viert op 10 oktober het samenbrengen van al haar activiteiten op het Utrecht Science Park. Project Inside Out onbreekt hierin niet.

BOEK: welke nieuwe makers zijn neergestreken in Werkspoorkwartier?
28 september 2018

Het boek “Made in Werkspoor” is een eerste stap om de producten van kunstenaars, makers, studenten en creatieve geesten die hun thuisbasis hebben in het Werkspoorkwartier zichtbaar te maken.

Slimmere steden met creativiteit en games
20 september 2018

Als Europese Lighthouse City is Utrecht een van de voortrekkers binnen het internationale project IRIS Smart Cities. IRIS integreert investeringen in energiebesparing, duurzame energieopwekking, energieopslag en elektrische mobiliteit op basis van stedelijke data.

Kom naar Weekend van de Wetenschap in het Werkspoorkwartier
30 augustus 2018

Bouw jij mee aan de circulaire economie? Kom dan naar het Werkspoorkwartier in Utrecht op zaterdag 6 oktober! Met jouw prachtige creaties laat je ook je ouders zien hoe je materialen kunt hergebruiken.

Grote partijen tekenen duurzaam Betonakkoord
13 juli 2018

Met het ondertekende betonakkoord spreken producenten, opdrachtgevers en aannemers af om de betonsector te verduurzamen.

Voorstel hoofdlijnen Klimaatakkoord
10 juli 2018

De Nederlandse bijdrage aan het Klimaatakkoord is een belangrijke stap dichterbij gekomen. Alle partijen die afgelopen maanden hebben meegewerkt, onderschrijven het vandaag gepresenteerde 'Voorstel voor hoofdlijnen van het Klimaatakkoord'.

PERSBERICHT: Proefwoning voor energieleverende hoogbouwflats in de maak
2 juli 2018

Een uniek verduurzamingsexperiment in de praktijk: aan de Henriëttedreef in Utrecht wordt het eerste, bewoonde appartement aangepakt volgens het Inside Out renovatiesysteem.