IRIS challenge ‘Grip op je energierekening’
21 mei 2019

Met de challenge 'Grip op je energierekening' daagt project IRIS iedereen uit om met voorstellen te komen waarmee huurders meer inzicht krijgen in hun energierekening.

Handleiding Materiaal Gedreven Opdrachtgeverschap
8 mei 2019

De EBU-handleiding Materiaal Gedreven Opdrachtgeverschap is sinds deze week online beschikbaar. Dit handboek geeft inzicht in beschikbaarheid en toepasbaarheid van gebruikte materialen.

Uniek energiesysteem met laadpaal en deelauto nu ook in Kanaleneiland
3 mei 2019

Bewoners en bezoekers van Kanaleneiland kunnen sinds 2 mei 2019 gebruik maken van een bidirectionele laadpaal. Deze laadpaal kan elektrische motorvoertuigen opladen, maar deze ook weer ontladen.

Publicatie 'Naar een circulaire keten voor bulkmetalen'
23 april 2019

Amsterdam Economic Board publiceerde 'Naar een circulaire keten voor bulkmetalen'. USI's Joppe van Driel onderzocht hiervoor de cijfers, kansen en drempels voor een circulaire metaalketen.

Meld uw idee aan voor Duurzame Dinsdag 2019
23 april 2019

Duurzame Dinsdag biedt alle soorten duurzame ideeën en initiatieven een podium in politiek Den Haag. Samen laten de afzenders zien dat duurzaamheid leeft. Meld uw idee of initiatief aan vóór 1 juni 2019.

Publicatie 'Elk jaar 10% circulairder inkopen... hoe dan?'
15 april 2019

Voor de Cirkelstad uitgave 'Elk jaar 10% circulairder inkopen... hoe dan? Tien tips van het front' verwerkte USI's Joppe van Driel kennis uit expertdebatten tot concrete tips voor circulair aanbesteden.

Werkspoorkwartier houdt open huis tijdens Culturele Zondag
7 april 2019

Op 14 april doet de evenementenreeks Culturele Zondagen van de gemeente Utrecht onder het thema Go West het Werkspoorkwartier aan. Een fors aantal ondernemingen en instellingen opent op deze dag de deuren voor het grote publiek.