27 maart 2018

De Duurzame Jonge 100 geeft een overzicht van jonge koplopers die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Opgeven voor de verkiezing kan vóór 25 april.

 

Wat is de DJ100?

De Duurzame Jonge 100 (DJ100) geeft een overzicht van jonge ondernemers, young professionals en studenten die aantonen dat een duurzame toekomst mogelijk is. Elk jaar kiest een 10-koppige jury de 100 meest inspirerende jonge koplopers uit. De DJ100 is geen ranglijst, maar een selectie van mensen die laten zien dat het kan.

 

Waarom de DJ100?

Er zijn duurzame oplossingen nodig voor de vragen van de toekomst. Jong talent is hierbij onmisbaar. Jongeren experimenteren nu al met nieuwe economische modellen, radicale innovaties of een duurzame levensstijl. Dit doen zij in de vorm van uiteenlopende activiteiten, projecten of start-ups die bijdragen aan een duurzame toekomst. De DJ100 laat zien dat een duurzamere toekomst nu al mogelijk is én inspireert anderen om ook het verschil te maken!

 

Opgeven voor lijst 2018

Jongeren die volop bezig zijn met duurzaamheid en 32 jaar of jonger zijn, kunnen zichzelf opgeven vóór 25 april. Tevens is het mogelijk om een ander op te geven.