PERSBERICHT: Elektrische auto's laden zonder piekbelasting
27 oktober 2020

PERSBERICHT 'Elektrische auto's laden zonder piekbelasting': Utrecht gaat goedkoper, duurzamer en sneller laden met flexibele tarieven van netbeheerder en slimme laadpalen in project FLEET.

Circulair Compliment 2020
21 oktober 2020

Welk Utrechtse initiatief verdient het Circulair Compliment 2020? Breng uiterlijk 30 oktober je stem uit.

Smart Solar Charging in top 5 meest vernieuwende best practices van Europees duurzaam beleid
15 oktober 2020

Smart Solar Charging behoort tot de vijf meest vernieuwende best practices van duurzaam beleid in Europa aldus de Regiostars Awards organisatie van de Europese Commissie. Vanuit de Utrechtse regio werkt Smart Solar Charging aan het ontwikkelen en uitbreiden van dit duurzame energiesysteem.

Circulair Compliment Utrecht
22 september 2020

Op vrijdag 30 oktober wordt het Circulair Compliment voor de tweede keer uitgereikt. Het Circulair Compliment is een aanmoedigingsprijs van de gemeente Utrecht en bedoeld om Utrechtse initiatiefnemers en organisaties die circulair ondernemen een podium te geven. Schrijf je om kans te maken voor 30 september in.

Best Paper Award voor Smart Solar Chargingonderzoek
9 september 2020

De paper The Impact of Transitioning to Shared Electric Vehicles on Grid Congestion and Management over Smart Solar Charging ontving de Best Paper Award van SEST 2020.

USI Nieuwsbrief juli 2020
15 juli 2020

Vandaag verscheen de USI nieuwsbrief van juli 2020, met actuele ontwikkelingen waarbij USI betrokken is.

Smart Solar Charging finalist prestigieuze Europese Regiostars Awards
14 juli 2020

Regiostars Awards is een prijs voor de meest innovatieve best practices in Europa. Hiermee wil de Europese Commissie anderen inspireren. Van de 206 inzendingen verdeeld over vijf categorieën, is Smart Solar Charging één van de vijfentwintig finalisten. Maak van dit project een Regiostar door te stemmen.