Circulair Compliment Utrecht
22 september 2020

Op vrijdag 30 oktober wordt het Circulair Compliment voor de tweede keer uitgereikt. Het Circulair Compliment is een aanmoedigingsprijs van de gemeente Utrecht en bedoeld om Utrechtse initiatiefnemers en organisaties die circulair ondernemen een podium te geven. Schrijf je om kans te maken voor 30 september in.

USI Nieuwsbrief juli 2020
15 juli 2020

Vandaag verscheen de USI nieuwsbrief van juli 2020, met actuele ontwikkelingen waarbij USI betrokken is.

Smart Solar Charging finalist prestigieuze Europese Regiostars Awards
14 juli 2020

Regiostars Awards is een prijs voor de meest innovatieve best practices in Europa. Hiermee wil de Europese Commissie anderen inspireren. Van de 206 inzendingen verdeeld over vijf categorieën, is Smart Solar Charging één van de vijfentwintig finalisten. Maak van dit project een Regiostar door te stemmen.

Cirkelregio Utrecht gaat voor circulaire samenleving met nieuwe website
1 juli 2020

We maken allemaal deel uit van de Cirkelregio Utrecht. Samen bereiken we de circulaire samenleving, waarbij informatie en kennisdeling belangrijk zijn. Op de nieuwe website van Cirkelregio Utrecht kan iedereen hiervoor terecht.

50ste Smart Solar Chargingdeelauto in Utrecht
22 juni 2020

Een mooie stap voor Smart Solar Charging in Utrecht: de vijftigste deelauto van We Drive Solar is op 19 juni 2020 in gebruik genomen. Dit markeert het startsein voor de verdubbeling van het aantal We Drive Solar locaties.

Dag van de Architectuur Utrecht in Werkspoorkwartier
12 juni 2020

Tijdens de Dag van de Architectuur Utrecht openen bijzondere gebouwen in Werkspoorkwartier hun deuren. Kom langs op 20 juni en ervaar het unieke karakter van het ‘creatief, circulair maakgebied’.

Utrecht breidt uit tot eerste bidirectionele regio
11 juni 2020

Utrecht wordt de eerste regio ter wereld die haar benodigde energie balanceert dankzij bidirectionele laadtechniek. Ook in coronatijden gaan de ontwikkelingen in project Smart Solar Charging snel.