4 oktober 2018

Op 4 oktober 2018 vindt in Rotterdam de zevende editie van de Innovation Expo 2018 (IE2018) plaats. De titel is 'Global challenges, Dutch solutions'. 

Innovaties verder brengen, doorbraken realiseren en daarmee bijdragen aan de maatschappelijke uitdagingen waar we in ons land en in de wereld voor staan. Dat is de ambitie van de Nederlandse overheid met de IE2018. Bedrijfsleven, kennisinstellingen, maatschappelijke organisaties en overheden ontmoeten elkaar en sluiten concrete deals in de RDM Onderzeebootloods in Rotterdam. Bezoekers uit Nederland en buitenland werken samen aan het versnellen van innovaties. 

Iedere twee jaar organiseert de Innovatie-estafette de Innovation Expo, hét podium voor innovatie in Nederland. Het evenement biedt ruimte voor spraakmakende innovaties op de gebieden: circulaire economie, energie, water, mobiliteit, gebouwde omgeving, gezondheid, voedsel en sleuteltechnologieën. Deelnemers leren van vernieuwers uit andere sectoren en landen. Dat maakt het mogelijk om oplossingen te vinden die integraal, inpasbaar en praktisch uitvoerbaar zijn.

 

> Lees meer