14 juli 2018

Twee weken feest zonder een druppel benzine

 

Van 1 tot 14 juli 2018 laat de Elfwegentocht zien dat fossielvrij reizen mogelijk is. Op diverse plaatsen in Nederland vinden inspirerende en feestelijke activiteiten plaats. 


De droom van de Friese jeugd wordt werkelijkheid: in Fryslân reizen alle mensen van 1 tot 14 juli met duurzame vervoermiddelen. Vanaf de provinciegrenzen zullen elektrische auto’s en taxi’s, deelauto’s, groengasbussen, segways, ligfietsen, elektrische boten en andere bijzondere voertuigen het verkeersbeeld bepalen. De Elfwegentocht: twee weken feest zonder een druppel benzine!

Ook Utrecht doet mee. Het Utrechtse programma is op 6 juli en start bij Het Hof van Cartesius. Bij deze circulaire broedplaats en onderdeel van project Werkspoorkwartier: Creatief Circulair Maakgebied kunnen deelnemers kennismaken met circulaire ondernemers. Vervolgens komen innovaties in elektrisch rijden in Smart Solar Charging aan bod in het Beurskwartier. Meerijden wordt van harte aangemoedigd, aanmelden kan via de website van de Elfwegentocht

 

> Meer lezen