10 oktober 2019

Donderdag 10 oktober vindt het Utrecht Region Get Connected jaarcongres van Economic Board Utrecht plaats. Dit is een regionaal festival met een programma vol inspiratie, creatie, samenwerken en ontmoeten. Ontmoet het netwerk en draag bij aan de ambitie van gezond stedelijk leven. 


Samen vooruit
Het aantal inwoners in de regio Utrecht groeit de komende decennia sterk met als gevolg grote uitdagingen voor wonen, werken en leven. We zien dat er nog veel moet gebeuren om de droom van gezonde inwoners in een gezonde leefomgeving waar te maken. Dit vergt innovatie, samenwerking en vooral opschaling van oplossingen die werken, werk creëren en bedrijven doet groeien. 

Digitale toepassingen die onze gezondheid verbeteren, groene en gezonde woningen; slimme samenwerkingen om nijpende tekorten op de arbeidsmarkt te lijf te gaan; nieuwe financieringsvormen en kantoren als grondstoffendepot. Het bruist in onze regio. Nu samen vooruit.

De thema’s van het programma zijn: slimme en gezonde steden en dorpen, circulaire economie, human capital, internationalisering, financiering en de opgaves van Health Hub Utrecht.


Partners in Utrecht Region Get Connected 2019
Het Utrecht Region Get Connected Jaarcongres 2019 wordt mede georganiseerd door Future City Foundation, StartupUtrecht, Health Hub Utrecht, Alliantie Cirkelregio Utrecht, Utrecht Region Trade & Invest, International Talent Community Utrecht Region, Ondernemersfonds Utrecht, Circular Office, ROC Midden Nederland en Economic Board Utrecht.
 

> Meer lezen en aanmelden