26 februari 2018

UtrechtInc zoekt ondernemers en onderzoekers die een schaalbaar en innovatief bedrijf opstarten. Aanmelden voor het startup programma kan tot 26 februari 2018.
 

UtrechtInc is de startup incubator in Utrecht en biedt diverse programma's aan. Onderzoekers en ondernemers vinden ondersteuning bij het succesvol opzetten van hun bedrijf. Zo is Science Venture speciaal voor wetenschappers die willen proeven aan ondernemerschap en is Pressure Cooker geschikt voor ondernemers die een businessmodel en prototype hebben ontwikkeld.

UtrechtInc is verbonden aan Universiteit Utrecht, UMC Utrecht en Hogeschool Utrecht en heeft inmiddels meer dan 160 startups ondersteund. Hiertussen bevinden zich initiatieven die duurzaamheidsvraagstukken willen oplossen, zoals Sustanalyze.

In het startup programma werken deelnemers versneld naar een schaalbaar business model, betalende klanten en werkend product. Ze krijgen bijvoorbeeld toegang tot financiering, kantoorfaciliteiten en een netwerk aan mentoren. De aanmeldingen zijn geopend tot tot 26 februari 2018.


> Meer informatie en aanmelden.