'De Leefklimaattop' in de Dutch Design Week
25 oktober 2017

Een bijzonder event tijdens het World Design Event in de Dutch Design Week: de Leefklimaattop. Dit is een evenement om gezamenlijk ervaringen, kennis en visies te delen om de kwaliteit van leven in de steden te verbeteren.

Frisse Dingen Innovation Award
27 oktober 2017

Op 27 oktober 2017 wordt de Frisse Dingen Innovation Award uitgereikt bij het Accenture Innovation Awards evenement in DeFabrique te Utrecht. De Innovation Award is een prijs voor de innovatie die de beste oplossing biedt voor de energietransitie naar een duurzame energievoorziening.

Green Pharmacy Conference 2017
27 oktober 2017

Op 27 oktober 2017 vindt de Green Pharmacy Conference plaats. Het thema is de milieucyclus van medicijnen. Centraal staan innovaties binnen de geneesmiddelenketen.

Climathon 2017
27 oktober 2017

Op 27 oktober vindt de internationale Climathon plaats. Tijdens deze hackathon zoeken vele steden ter wereld 24 uur lang naar oplossingen voor klimaatuitdagingen.

VVM Café duurzame toekomst voor voedsel én biodiversiteit
15 november 2017

Het versterken van de wisselwerking tussen de productie van voedsel en het verbeteren van de biodiversiteit staat centraal tijdens dit VVM Café. Daarbij is er nadrukkelijk oog voor de rol van de financiële sector bij het stimuleren van duurzame initiatieven in het bedrijfsleven.

Dutch Mobility Hackathon
18 november 2017

Op 17 en 18 november organiseren grote Nederlandse partners in mobiliteit de Dutch Mobility Hackathon, waarbij actuele data beschikbaar wordt gesteld om zo tot innovaties te komen.

Uitreiking Rachel Carson Milieuscriptieprijs
23 november 2017

Met de Rachel Carson Milieuscriptieprijs wil VVM een grotere bekendheid geven aan milieu- en duurzaamheidsonderzoek. Op 23 november wordt de winnaar bekend gemaakt op een feestelijke bijeenkomst in Utrecht.